Wie is Gaele en wat doen we?

2020-11-25

Bespaar op je energiefactuur met Gaele

 

Vergeet op zoek gaan naar goedkope gas en elektriciteit en eindeloos vergelijken. Gaele doet het voor jou! We nemen de discussie met je energieleverancier elke dag van je over, zodat jij altijd zeker bent van de juiste energieprijs. 

 

Altijd zeker van een ideaalvoorstel

80% van alle gezinnen blijft bij hun huidige energieleverancier, puur uit gemak. Nochtans is die vaak duurder dan andere leveranciers op de markt. Misschien herken je dit ook wel: je stapt in aan een voordelig tarief, maar jaar na jaar wordt je energiecontract duurder. Die stilzwijgende verlenging kost je geld, veel geld. Gaele helpt je een zo voordelig mogelijk tarief te vinden op basis van je huidige verbruik en leven. Ook de administratie nemen we op ons. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het opzeggen of verlengen van contracten.

 

Snel en kosteloos

In twee minuten vul je je gegevens in. Daarna is het aan ons. We kijken voor je na welke energieleverancier je het ideale voorstel kan bieden, gebaseerd op de som van 5 voordelen:

 

 1. Goedkope energie
  Bij Gaele ben je zeker van goedkope energie. Wij vergelijken verschillende prijzen van gas en elektriciteit en stellen je de beste voor jouw verbruikersprofiel voor. Wij nemen het werk van je over, terwijl jij er geld, tijd en zorgen mee kan besparen.

 

 1. Altijd advies inbegrepen
  Elke dag houden we je energieovereenkomst in de gaten, zodat jij dat niet hoeft te doen. Het type contract, prijsevoluties, discussies met de leveranciers … Gaele geeft je persoonlijk advies en zorgt er zo voor dat jij een beter energiecontract krijgt. Bovendien zijn we volledig onafhankelijk van alle energieleveranciers. Betrouwbaarheid gegarandeerd, want we zijn een initiatief van Test Aankoop.

 

 1. Ecologisch, met 100% groene energie
  Via Gaele kies je niet alleen voor goedkope maar ook voor 100% groene energie. Maak een bewuste keuze: spaar het milieu én bespaar op je energiefactuur.

 

 1. Langetermijn samenwerking
  Wij houden de energiemarkt voor jou in de gaten, zodat jij dat niet hoeft te doen. We onderhandelen met energieleveranciers om je zo elk jaar opnieuw een ideaalvoorstel te kunnen aanbieden. Zo ben jij gerust, voor altijd.

 

 1. En nooit stilzwijgend verlengd
  Wij regelen je overstap naar levenslang goedkope energie. Jouw contract wordt nooit meer stilzwijgend verlengd én je betaalt nooit meer te veel.

 

Registreer je hier en begin vandaag nog met besparen!