Ook in 2020 doe je er nog steeds goed aan van energieleverancier te veranderen

Heel wat gezinnen stapten vorig jaar al over naar een andere energieleverancier en bleken hier een serieuze besparing uit te halen.

Een goede 25% van de huishoudens in Vlaanderen veranderden van leverancier voor elektriciteit, voor aardas was dat een iets meer dan 28%. De cijfers voor Wallonië werden nog niet gepubliceerd, maar daar zien we wel dezelfde trend.

De VREG (Vlaamse energieregulator) maakte de eerste statistieken voor 2020 bekend. Er blijken in januari al bijna 67.000 gezinnen veranderd te zijn van aardgasleverancier en voor elektriciteit meer dan 80.000 gezinnen.

Ook al zijn de energieprijzen globaal gedaald, toch kunnen we zeggen dat het nog steeds de moeite loont de vergelijking te blijven maken. De CREG (Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het gas) liet weten dat in 2019, 360.000 gezinnen jaarlijks 600 euro te veel betaalden voor hun energie.

Als je een energieleverancier vond in 2019 die voor jou het beste tarief had, kan dat in 2020 alweer een andere zijn.

De kloof tussen de goedkoopste en duurste leveranciers op de energiemarkt bedraagt voor elektriciteit meer dan 200 euro en voor aardgas bijna 400 euro. Het loont dus nog steeds de moeite.

Laat dus dit besparingspotentieel niet liggen en registreer je op gaele.be . Wij regelen jouw goedkope energie in 1 – 2 – 3 en blijven deze ook voor jou opvolgen.

2020-03-19

Waarom registreren bij Gaele?

Zorgeloze leverancierswissel

Milieubewuste keuzes

Nooit meer stilzwijgend verlengd

Wist je dat …

Betaal niet teveel omdat het “makkelijker” is en laat het beheren aan ons over, zonder enige kosten! Schrijf je snel in:

Aanhef *