“In een wirwar van energieleveranciers schept GAELE duidelijkheid”

Hoe leerde je GAELE kennen?

“Een aantal jaar geleden kocht ik een leuk huis te midden van de natuur. Heel leuk, maar de verwarming draaide op accumulatoren en convectoren, een duur systeem dat ’s nachts opwarmt en overdag de warmte afgeeft. Dat is niet meer van deze tijd, hé. Bovendien betaalde ik mij blauw aan elektriciteit. Toevallig kwam ik niet veel later de oprichters van Enbro tegen, een besparingsadviseur voor bedrijven op vlak van gas- en elektriciteitsverbruik. Ze vertelden me dat ze bezig waren met een nieuw project om ook particulieren te helpen besparen op hun energiefactuur. Top, ik was meteen een en al oor.”


“Ik zag door de bomen het bos niet meer … ik ontving elke maand een torenhoge elektriciteitsfactuur, maar zag het echt niet zitten om alle energieleveranciers te vergelijken.”

 

Wat spreekt je aan in het concept?

“Heb je de energieleveranciers al eens willen vergelijken? Wel, dan merk je dat het een wirwar van aanbieders is. Elk met eigen tarieven, formules en acties, onbegonnen werk om alles uit te pluizen. Persoonlijk heb ik er de tijd en de energie niet voor. Door mij in te schrijven op gaele.be, geef ik de toestemming om de meest voordelige formule te zoeken in mijn plaats.”


Waarom zou je GAELE aanraden?

“Ik moet er mij niets van aantrekken, ik ontvang een vrijblijvend voorstel en bespaar niet alleen geld, maar ook tijd. En ik moet niet door een administratieve rompslomp. GAELE is no-nonsense en speelt open kaart. Het is een groepsaankoop, dus de oprichters verdienen er waarschijnlijk ook iets aan door in massa aan te kopen bij de goedkoopste leverancier op dat moment. Iedereen moet leven en eten, het belangrijkste is dat de consument er voordeel uithaalt.”


“Ik zou me niet engageren moest ik niet voor de volle 100 % achter het concept staan. GAELE krijgt van mij carte blanche.”


“Met de zegen van Test Aankoop, een neutraal en onafhankelijk controleorgaan en consumentenorganisatie, weet je bovendien ‘dit is te vertrouwen’. Als het goed is, mag het gezegd worden. Ik steek mijn enthousiasme voor dergelijk concept dan ook niet weg. GAELE is onafhankelijk en neutraal, in elke stap. Ze brengt duidelijkheid in een wirwar van energieleveranciers. Ik ben benieuwd naar mijn eerste voorstel, ik ben er zeker van dat ik enkele honderden euro’s per jaar kan besparen.”


Probeer je zelf ook te besparen op energie?

“Ik hou me niet alleen bezig met energiebeheer, maar ook met energieverbruik. In de winter zal ik een extra trui aantrekken in plaats van de verwarming hoger te draaien. Ook energieverslinders zoals een waterkoker of vaatwasser probeer ik zo weinig mogelijk te gebruiken. Bovendien is afwassen een leuke sociale activiteit, in ons gezin hét moment om bij te praten.”

Wil je net als Gella zonder al te veel moeite besparen op je energiefactuur? Schrijf je nu in!

2018-11-21

Waarom registreren bij Gaele?

Zorgeloze leverancierswissel

Milieubewuste keuzes

Nooit meer stilzwijgend verlengd

Wist je dat …

Betaal niet teveel omdat het “makkelijker” is en laat het beheren aan ons over, zonder enige kosten! Schrijf je snel in:

Aanhef *